• NYHEDSBREV

    Tilmeld dig her og modtag de nyeste opdateringer fra min side direkte i din mailbox

Betaling og vilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle køb på siden.

Aldersgrænse:
Du skal være fyldt 18 år for at benytte ydelserne på siden.

Betalingsmuligheder:
Det er muligt at betale med mobilepay eller bank overførsel kontakt mig i chatten

Priser:
Jeg driver en legitim virksomhed og betaler alle de lovmæssige skatter og afgifter som er pålagt driften. Derfor er mine priser ikke til forhandling og jeg giver ikke rabat til enkeltstående personer. Ønsker du at modtage lidt goder engang imellem anbefaler jeg at du melder dig ind i VIP Loungen. Her vil der forekomme rabatter og tilbud både på daglig basis men også til tider i længere perioder.

Annonymitet
Når du handler på min side kan du være helt annonym. Bruger du mobilepay vil der stå sv service. Alle oplyste mobilnumre, adresser og mailadresser vil blive slettet efter vare/ydelse er afsendt/modtaget.

Dine private oplysninger bliver kun brugt til levering af dine bestilte varer.

Fortrydelsesret
Der er ingen fortrydelsesret på serviceydelser samt speciellavede produkter jfr. forbrugeraftaleloven § 18 stk. 4
Jeg tager ikke ansvar for at der bliver afbrudt før tid, og resterende minutter refunderes ikke, hverken i form af nye rabatter eller ekstra service ydelser.

Oplever du fejl ved bestillingen eller på hjemmesiden, modtager jeg gerne henvendelse i chatten, så vi kan få løst problemet så hurtigt som muligt.

Lukket for kommentarer.