• NYHEDSBREV

    Tilmeld dig her og modtag de nyeste opdateringer fra min side direkte i din mailbox

VIP Lounge

Velkommen i mit hemmelige univers:-) som kun er for medlemmer.
Dette er siden hvor du ser mig fra helt nye vinkler. Du vil følge min hverdag med frække billeder og videoer, der selvfølgelig har ansigt. Det er også her jeg laver mine tilbud og events og en masse spas med små videoer, frække historier og hvad vi ellers kan finde på.
Har eksempelvis lige nu Tilbud på videoer til halv pris til medlemmer. Så gå ikke glip af en masse frække og våde sager.
Det er også kun jer der vil ha adgang til mit frække galleri med ansigt.

    Når du har tilmeldt dig medlemsskab sender jeg dig en kode du skal bruge til at logge ind med. Dit medlemskab er en engangsbetaling, så du vil derefter altid ha mulighed for at drive fordele af de tilbud jeg ligger op og nyde billeder og video. koden nulstilles hver 3 måned, ønsker du at fortsætte skriver du bare den gamle kode til mig så får du den nye.


    Adgangskoden nulstilles hver 3 måned. Giv mig besked i chatten hvis du ønsker den forlænget ved at oplyse den gamle kode.

    Ubegrenset periode

Lukket for kommentarer.